Projectmanager die weet wat ie wil en kan!

Steeds. Maar. Weer. Als meer en meer klanten zien, horen en voelen hoe wij samen met hen waarde maken dan is het niet vreemd dat er ook steeds meer merken aankloppen op de Bloemgracht. En dat betekent ook dat er een comfortabel stoeltje bijgeschoven gaat worden. Kom jij ons team versterken?

Martin and Lewis zoekt per direct een projectmanager met ambitie en enthousiasme, voor al het andere zijn er cursussen. Zo eentje die weet wat ie wil en daar vol voor gaat. Zo’n collega waar je na een paar weken al van denkt: waar was jij al die tijd dan? Een aanpakker, een doordouwer, eentje die de boel bij elkaar houdt op de maandag, op de vrijdag en er tussenin.

Je gaat een gedreven team van strategen, creatieven en online marketeers versterken waarbij je focus ligt op regelen, regelen en regelen. Daarbij krijg je een kleurrijke mix van merken onder je hoede waardoor geen dag hetzelfde is. Denk hierbij aan onder andere de zorg, de reisbranche, de superjachtbouw, de voedingsindustrie, de energiesector en de kinderopvang. En we werken regelmatig voor stichtingen en goede doelen: onze bijdrage aan een betere wereld.

Wat willen we van jou?

Wat krijg je van ons?

Hebben we nog meer op ons verlanglijstje?

Waarom bij Martin and Lewis?

Bij Martin and Lewis helpen wij bedrijven hun waarde(n) te vinden. Wij dagen merken uit om uit hun comfort zone te stappen en bieden ze bij elk vraagstuk een ander perspectief. Wij keren samen met onze klanten businessmodellen en marketingplannen binnenstebuiten om zo meer waarde te ontdekken en te maken.

Martin and Lewis is een hecht team van verschillende karakters met eigen expertises en meningen. Maar bovenal zijn we complementair aan elkaar en dat resulteert in een hoop energie en synergie in ons werk.

Ons blikveld reikt verder dan de communicatie- en mediastrategie. Wij kijken ook naar de business, de organisatie en het product of de dienst waarbij we ook antwoorden geven op vragen die niet gesteld worden en vragen stellen waar nog geen antwoord voor is. Bij elk bedrijf en met elk merk gaan wij op zoek naar manieren om waarde te creëren. Hierbij gebruiken wij onderzoek, data, technologie, creativiteit en gezond verstand.

Onze kennis delen voor een betere wereld

Bij Martin and Lewis vinden we het belangrijk om ook iets te doen voor de maatschappij. Om deze reden helpen wij de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen met hun merk- en marketingcommunicatiestrategie. Marco is tevens bestuurslid van deze patiëntenvereniging. Christina leest voor bij gezinnen om ze te helpen met taalontwikkeling. Sam gaat op pad met kinderen voor een leuke dag weg en Frank helpt zo nu en dan een dierenasiel.

Pas je in dit fraaie plaatje? Gaat je hart al wat sneller kloppen? Ben je klaar voor die (volgende) stap in je carrière?

Bel of mail dan snel want we hebben je nodig! Bel 020-2230919 of mail naar info@martinandlewis.nl met je beste verhaal.